Öztürk Organizasyon Hizmetleri

Hatice Kübra Tongar İletişim, Onlar çocuk, çocukluğunu yaşıyorlar. ne yazık ki, çocuğumuza birey olmanın eğitimini hangi yaşta kazanmalıyız? Önerebileceğiniz yöntemler nelerdir? 1959 yılında Sinop'un Boyabat ilçesinde doğan Ahmet Şimşirgil, Boyabat'ta ilk, orta ve lise koleksiyonunu tamamladı. 1978-79 Mustafa Kemal Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarih bölümü tanıtım yılı. Sonra 1982'de mezun oldu. 1983 yılında aynı üniversitede Tarih bölümü araştırma görevlisi olarak sınava girmeye başladı. Yüksek lisans tezini 1985 yılında tamamladı ve 1989 yılında Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'ne geçti.1990 yılında doktora tezini tamamladı ve doktora tezini tamamladı. tez. unvanını aldı. 1991 Yrd. Doç. 1997 yılında doçent unvanlarını kazandı.2003 yılında profesör olan Şimşirgil, halen aynı üniversitede öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.

Prof.Dr. Ahmet Şimşirgil İletişim, Çocuklar, yaşamın ilk 2 yılında annelerinin bir uzantısı olduklarını düşünüyorlar. 2 yıl sonra, bu simbiyotik bağ yavaş yavaş ayrılır ve 4 yaşına gelindiğinde, sosyalleşmenin motivasyonu ile bireyselliği gözle görülür bir şekilde deneyimlemeye başlar. Bu nedenle, yaşamın ilk dört yılı çok önemlidir. Çocuğumuzun bireyselleşmesi için, önce bizimle olmasına izin vermeliyiz. Zamanımızı çocuğumuza göre 2 yıl emzirmek, birlikte uyumak, cilt temasını arttırmak için planlamak çok önemlidir. 2 yıl sonra, çocuğumuzu karar vermeye ve bireysel seçimler yapmaya teşvik etmek için adımlar atıyoruz. 'İnat dönemi' olarak adlandırdığımız süreçte, çevreyi kendisine uygun hale getirebilir ve karar verme mekanizmasını onunla çatışmadan destekleyebiliriz. Sınırları çiziyoruz, çocuğumuz için sınırlar içinde boş alan açıyoruz. Bu davranışlar, çocuğumuzun adım adım kendine güvenen bir bireyine yol açar.

Cansu Canan Özgen İletişim, Oyun oynamanın çocuklar üzerindeki psikolojik etkileri nelerdir? Çocukların zihinsel ve zihinsel gelişimini nasıl etkiler? Sevdiğim bir söz var: kuşlar uçar, balık yüzer, çocuklar oynar... oyun, yani firecrti, çocuk için önemli ve gelişimsel bir gerekliliktir... hayatın provası oyunda yapılır. Çocuk, oyun oynayarak tanıştığı duyguları, kavramları ve gerçekleri içselleştirir. Eğer iyi bir gözlemciyseniz, bunu göreceksiniz... örneğin, bir çocuğun kuşu ölür veya akrabalarını kaybederse, ölüm kavramı genellikle oyununda görünmeye başlar. Kardeşini kıskanan bir çocuk, oyununda kardeşi figürünü öldürür, pencereden dışarı atar veya ona bir köle rolünü vermeye ve iç dünyasını güçlendirmeye çalışır. Bu nedenle, her anne, bireysel zaman alarak, oyun oynayarak ve çocukları için oyun alanları sağlayarak gelişimlerini kesinlikle desteklemelidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri