STRONG3000 - Toz Transfer - Yedek Yaş Boya Cihazları ve Sistemleri

Toz Transfer Sistemleri, Islak boya sistemleri tek bileşenli hava ve fırın kuru. Uygulamalarda ciddiyet verir çünkü yüzeyde çok hızlı bir şekilde kurutma yapabilir. Bu durumda genel üretim veya uygulama kapasitesini önemli miktarda arttırmaya ve maliyetleri azaltmaya yardımcı olur. Bu avantajlardan dolayı elektrostatik boya sistemleri bugün giderek daha yaygın olarak kullanılmaktadır. Endüstriyel uygulamalarda elektrostatik ıslak boya kullanımı çok yaygındır.

Toz Boya Yedek Parçaları, Düşük maliyetli ve pratik uygulama sayesinde elektrostatik yaş boya sistemleri bugün tercih edilen sistemdir. Bigbag drum octobin veya toz boya üreticinizin orijinal kutuları olsun size birçok çözüm sunabiliriz. Her sistemde pp05 pompaları ile birlikte gelir. Bu pompa toz kaplamanın uzun mesafeleri ve Yükseklikleri aşabilmesini sağlamak için geliştirilmiştir. Toz boyalar ve toz emayeler için kolay kurulum ve bakım kullanımı.

Toz Boya Cihazları, Sonuç olarak kimyasal saldırılara ve genel olarak diğer zararlı dış etkenlere karşı kaplama aşınmasına ve korozyona karşı mükemmel dayanıklılık ve uygulama kolaylığı alanında önemli gelişmeler sağlanmıştır. Çevrenin korunması elektrostatik toz boya çevreye zarar vermeyen bir yöntemdir toz boyada buharlaşabilen organik maddeler yoktur. Atık sorunu çözücü eşdeğer göre bu üretici için temel boyama sistemleri Çevre Koruma baca ve kanal temizleme depolama işçilerin sağlık sorunları potansiyel bir tasarruf sağlar.

Toz Boya Kabinleri, Elektrostatik toz boya sistemleri elektrostatik toz boya sistemleri iş ekonomisi açısından önemli faydalar sağlar. Aşırı püskürtülen toz boya geri kazanımı ile tekrar kullanılır. Bir astar boyamaya gerek yoktur. Boya üreticisinden alınan bir toz olarak kullanılır ve kullanılmadan önce çözücü karıştırma veya benzeri işlemler. Filtrelenmiş veya kurutulmuş hava yeterlidir.

Toz Boya Tabancaları, Elektrostatik toz boya avantajları uzun ömürlü malzemeler için elektrostatik toz boya mükemmel yüzey kaplama temizleme kolaylığı çevre dostu bakım kolaylığı estetik ve kullanım kolaylığı bol renk seçenekleri ile ürünler sağlar. Ym K30 kar zincirinde kullanılan rulmanlar 22mm genişliğinde ve 3mm kalınlığında 30mm çaplı zincir bıçaklarıdır.

Yaş Boya Sistemleri, Manuel veya otomatik toz boya polimerizasyonu için iş parçasının yüzey sıcaklığı 180 200 ° C aralığında 10 dakikadır ve pişirmek için tedavi edilir. Bu dezavantajlar nedeniyle epoksi toz boyaların kullanımı iç mekanlar için fonksiyonel uygulamalar ve dekoratif uygulamalarla sınırlı kalmıştır. tencere ve diğer pişirme kapları gibi ısıya maruz kalan yüzeylerde kullanılmak üzere özel olarak geliştirilmiştir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri