Barkod Etiketi, Ribon, Pos Rulosu

Barkod Etiketi, Plastik tabanlı etiketler kağıt bazlı etiketlerden daha uzun ömürlüdür. Dış ortamın etkilerine kağıt bazlı etiketlerden daha dayanıklıdırlar. Kağıt tabanlı etiketler kağıt tabanlı etiketleri ısı, nem ve ışık gibi dış etkenlere plastik esaslı etiketlerden daha fazla etkiler. Bununla birlikte, plastik bazlı etiketlerde ifade edilen dış faktörlerden olumsuz etkilenebilirler. Ek olarak, barkod etiketleri üzerine iki farklı baskı yöntemi uygulanır. Bu baskı yöntemleri doğrudan termal baskı ve termal transfer yöntemleridir. Yurtiçi ve yurtdışındaki personelinizin dilinde kullanabileceğiniz çoklu dil programı.

Ribon, Özel ve parametrik program kullanıcı arayüzü değiştirilebiliyor,> Şirketler kendi yazılımlarını geliştirdiler, örneğin ürün kullanımı kolay ürünler, fiziksel sayım kolaylığı yıl boyunca,> Kayba, sarf ve yangın kontrolüne bağlı olarak, gerekli önlemlerin zamanında ve doğru bir şekilde alınması,> ticari yazılım veya ERP yazılımı ile entegrasyon. e-posta ile gerekli verilerle baskı yapılarak üretilir. Kurdeleler, barkod / vellum, pp opak, metalize, termal transfer baskı tekniği ile uyumlu gümüş kaplama etiket baskısı ve barkod yazıcılarda giriş / çıkış olarak kullanılır. Raf ömrü uzun ürünlerin etiketlenmesinde etkilidir, şerit kopması ve elektrifikasyon kötü kaliteyi gösterir.

Pos Rulosu, Etiket şeritleri, siyah mum şerit, mum reçine şerit, reçine şerit, D110A şerit ve renk şerit kullanılan etiket tipine göre kullanılır, şeritler barkod etiket yazıcılarına göre iç ve dış çap, uzunluk ve sarma yönü açısından farklıdır, Doğru şerit Barkod etiket yazıcısı için marka / model belirtilmemiş, termal transfer etiket şerit fiyatları boyut, boyut ve miktar olarak değişmektedir. Termal etiket, şeritsiz ısı ile basılabilen bir çeşit etikettir, termal etiket, ekonomik ve lamine termal olarak üretilir. Barkod etiketi kağıt bazlı etiketlerden ve plastik bazlı etiketlerden oluşmakta olup, ürünlerin barkodlanması için kullanılan etiketler yapıştırıcı veya yapıştırıcı ile üretilmektedir.

Dega Basım, Barkod etiketlerinizi kendi barkod yazıcınıza yazdırabilir veya firmamıza sipariş verebilirsiniz. Barkod etiketleri ürünün kimliğini üstlenir. Ürün hakkında bilgi, şirket bilgileri gibi bilgiler barkod etiketinde bulunur. Barkod etiket boyutları kullanılacak alana ve şirketimize göre kullanılır. Barkod etiketi, yapışkanlı veya yapışkansız üretilen ürünlerin barkodlanması için kullanılan kağıt bazlı etiketler ve plastik bazlı etiketlerden yapılır. Barkod etiketlerinizi kendi barkod yazıcınıza yazdırabilir veya firmamıza sipariş verebilirsiniz.

Kaynak: Dega Basım Etiket Sanayi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri