Ali Tel İletişim - Sedat Uçan İletişim - Ömer Döngeloğlu İletişim

Ali Tel İletişim, Zile Altınyurt İlkokulu, Lise Eğitimi Zile İmam Hatip Lisesi. Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. 1986-96 arasında İmam-Hatiplik Tokat, memleketi oldu. Uzun yıllar kamu sektöründe çeşitli idari pozisyonlarda çalıştı. Uzun yıllar İslam Tarihi ve Siyar-i Nabi araştırma ve inceleme geçiren yazarımız, hem Türkiye'de hem de yurtdışında birçok konuşma, sohbet, seminer ve konferansa katıldı. Önde gelen olanlar Eyüp Sultan, gülü Kalpler (2007-2008) ve İftar (2005) 'da Sahur Özel (2006-2011)' dir. Evli ve beş çocuğu var.

Ali Tel İletişim

Sedat Uçan İletişim, 7. Kanal desteği ile Başakşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Ömer Döngeloğlu ve Sahur zaman” programı sırasında Ramazan Başakşehir su Vadisi ekran canlı yayınına geliyor. Bu yıl yedinci yılını kutlayan programda Döngeloğlu, Peygamberimizin hayatından bölümler sunuyor. Türkiye'nin önde gelen ilahiyatçılar ve dini alimler barındırıldığı programda, Allah'ın güzel isimlerinden oluşan Kur'an-ı Kerim Tilavet, Esma-ul Husna ve Salavat Sharifs'in dualarına dahil edilmiştir. Eğer düğün, konser ve benzeri etkinlikler ilahi sanatçı Sedat uçan ilahiler ile unutulmaz bir gün geçirmek istiyorsanız, istediğiniz zaman bizi arayın veya WhatsApp bize ulaşabilirsiniz.

Sedat Uçan İletişim

Ömer Döngeloğlu İletişim, Sedat Uçan, 1975 yılında Erzurum izir ilinin ardıçlı köyünde doğdu.İlkokulunu Ardıç köyünde tamamladı ve orta öğrenimini Rize ilinin Güney bölgesinde tamamladı.Lise eğitimini İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Erzurum'un İspir İlçesinin Ardıç Köyünde Doğan Sedat Uçan İlahi Sanatçı, 1975 Yılında Sanatçı Sedat Uçan Doğdu. Sedat Uçan İlkokulunu Ardırlı Köyü İlkokulu'nda tamamladı ve Ispir İmam Hatip Lisesi'nde Ortaöğretim ve lise eğitimi aldı. İlkokulun başlangıcından itibaren Sedat uçantaş Sufizm ve müzik İlahi Grubu ile çok ilgilenen sanatçımız, kompozisyonları ve sesiyle dikkat çekti. 1998 yılında, Muhammed'in saygısı (ilahi sevgiyle) eserleri ile Sufizm müziği yaşamaya başlayan Sadat uçan, “Peygamberin Gülleri”, “hayranlığım var”, “Peygamberin Ümmeti”, “kalbimin Sultanı”, “allahum'a söz verdim”, “eldeki aşk”, “Lodos”,” sevginiz için”,“yüce yüksek”,”ilahi sanatçı Sedat uçan”, “elçinin Gülleri”, "İlanım var" ve son olarak, " ilahi sanatçı Sedat Uçan telefon.

Ömer Döngeloğlu İletişim

Öztürk Organizasyon, Türkiye ve Avrupa'da en çok aranan ve talep edilen sanatçı haline geldi ve sayısız TV'ye katıldı, bir albüm hazırlamak yerine her yıl bir albüm ilkesini benimseyen radyo ve konser programları. Sedat Uçan, 17 yılı aşkın bir süredir sanatsal hayatında 15'den fazla albümü ile İlahi albüm kategorisindeki farkı ve kalitesi ile her zaman adından söz edilen yeni albüm çalışması ile sizlerle birlikte olmaya devam edecektir. Bizim İlahi sanatçı Sedat uçan yıllardır size en iyi ilahi müzik sunmaya çalışıyoruz yeni projeler ile sizinle olmaya devam edecektir. her zaman Sedat uçan konserler ve etkinlikler için iletişim hattında bize ulaşın. Hafiz Ali Tel; 1983 Erzurum doğumlu.

Kaynak: Öztürk Organizasyon

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri