Kurşun Kaplama - Alüminyum Kaplama - Bakır Kaplama

Kurşun Kaplama, işçilik, TSE standartlarının (%99.80) üniform ve saflık oranıdır ve en az 90 ila 100 yıllık bir kurşun tabakasına sahiptir.. kurşun ve bakır kaplama uygulamalarınızda bir çözüm ortağınıza ihtiyacınız varsa, deneyimli ekibimizle maksimum memnuniyet sağlayacağız. Günümüzde eski ve yeni camiler, mausoleums, çeşmeler, çeşmeler ve minareler için kurşun kaplama çalışmaları sunan Firmamız, sağlık sektöründeki X-ışınlarının zararlı ışınlarının sızmasını önleyen kurşun kaplamalarda kanıtlanmış, sürdürülebilir kaplama hizmetleri sunmaktadır. Kurşun, bakır veya alüminyum kaplama uygulamalarınızda bir çözüm ortağınıza ihtiyacınız varsa, projenizle ortak olacağız ve maksimum memnuniyet sağlayacağız.

Alüminyum Kaplama Cami kubbeleri için kurşun kaplama işleri, kaliteden ödün vermeden önceden belirlenmiş bir zamanda uzman ekibimize teslim edilmektedir. Fırtına, yağmur, kar ve rüzgarın neden olduğu hasardan sonra, caminin kubbesini kurşunla kaplıyoruz. Kurşun kaplamaların inşası ile kubbe yağmur ve kardan korunacaktır. Çokkun inşaat ve alüminyum kaplama olarak dünyanın dört bir yanındaki tarihi türbe, çeşme, medrese ve cami bakım ve onarımı alanında profesyonellikimizle hizmet veriyoruz. Türkiye'nin birçok ilinde camiyi kapsayan kubbeler yaptığımız gerçeği, çalışmalarımızı ne kadar önemsediğimizin ve ne kadar ciddi olduğumuzun en büyük göstergesidir. Bugün, firmamız eski ve yeni camiler, mausoleums, karavanlar, kubbeler ve minareler için kurşun (alüminyum, bakır) kaplama sağlar.

Bakır Kaplama, Özel çalışma odalarında yapılması gereken kurşun kaplama ve duvar lambalarının inşasını üstleniyoruz.ameliyathane odalarında antibakteriyel duvar lambaları bulunan bir sistem olarak kurulum.bu sistemler aslen Almanya'dan ithal edilmektedir, ve üst ve alt köşelerde alüminyum profillerle keskin köşeler önlenir.sistem tamamen antibakteriyel ve tüm temizlik maddeleri ile temizlemek mümkündür.üzerindeki maddelerin ve tozların yapımında bulunan mikropları yok etme yeteneğine sahiptir.tüm Avrupa ve Amerikan hastanelerinde kullanılması zorunlu olan sistemdir.tüm yurtiçi ve yurtdışı biz atmosferik korozyona karşı korumak için adresleri, çelik yapılar veya parçalar montaj yapmak, metalizasyon için etkili bir yöntem olan (termal sprey kaplama) farklı metalik kaplama sistemlerine sahiptir. Bu kaplama işlemleri doğru yapılırsa, yapılan işten verimlilik elde etmek mümkündür.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri