Barkod Etiketi » Dega Basım Etiket Sanayi

Barkod Etiketi, Termal Mürekkep Püskürtmeli mürekkepler su bazlı Termal Mürekkep Püskürtmeli içerir Su / açık solvent bazlı MEK tabanlı Termal Mürekkep Püskürtmeli mürekkepler mek tabanlı uzun dekap ve hızlı kuruma süreleri için yüksek performanslı TIJ (Termal Mürekkep püskürtme) mürekkepleri esas olarak işaretleme ve parsel kodlama uygulamaları için uygundur. Videojet ve bataklık büyük karakterli mürekkep püskürtmeli yazıcılar için.

Barkod Etiketi



Pos Rulosu, fazla mürekkep uygulama gereksinimleri için seçenekler arasında su, alkol ve MEK tabanlı mürekkepler bulunur. Videojet, Willett, Marsh, Wolke, Xymark, LABELJET ve Cheshire markalı ekipman Iqarmactm Sarf Malzemeleri Videojet ımarktm dahil olmak üzere tüm Videojet şirketleri için kullanılabilen Videojet yedek parçaları, müşterilerin kurumsal sosyal sorumluluklarına (CSR) ulaşmalarını sağlar aynı zamanda tüm dünyada giderek daha sık hale gelen hükümet ve endüstri düzenlemelerine uymaya devam eden bir markadır. Videojet TotalSource Videojet toplam kaynak.

Pos Rulosu

Ribon, ekipman yatırım korumanıza yardımcı olmak için tasarlanmış tüketim malzemesi, parça ve servis programı, varlık tanımlayıcısı numarası ile tanımlanırken, kayarken, gittiği yerden dönerken ve graı'ye ihtiyaç duyan varlıkları tanımlamak için yer değiştirme hareketlerinin izlenmesi (Global returnable varlık tanımlayıcısı) numarası kullanılır. Gs1 tanımlama ve numaralandırma sisteminin uygulanması gs1 tanımlama ve numaralandırma sistemi başlangıçta perakende satış uygulamalarını kolaylaştırmak ve hızlandırmak için geliştirilmiştir; ancak, ilk kez geliştirilmiştir.

Ribon

Dega Basım, Bilgi teknolojilerindeki gelişmeleri takiben, elektronik ortamda veri iletişiminin kolaylığı ve yayılması sonucunda, üretim noktasından son tüketiciye uzanan tedarik zinciri, herhangi bir aşamada kullanılabilecek seviyeye ulaştı. GS1 sistemi bugün perakende uygulamalarında yaygın olarak kullanılır. Perakende satış noktasında satışa sunulan ticari bir ürün için GS1 numarası kullanılarak yapılan uygulama app-1'de örneklenmiştir. Gs1 sisteminin tedarik zincirindeki bir ulaşım ünite, uygulama için iyi kullanılır - 2 örneklenir.

Kaynak: Degabasim.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri