Yerden Isıtma Sistemleri - Snow Elektrik

Elektrikli Yerden IsıtmaIsıtma yüzeyinin alanını ve şeklini önceden bilmeniz gerekir ve daha sonra teknik Veri Sayfasındaki veya talimatlardaki tabloları kullanarak gerekli mesafeyi belirlersiniz. Kablonun gücüne bağlı olarak, genellikle 10 ila 30 santimetredir. Isıtma kablosu güç hesaplama binanın elektrik şebekesi üzerinde mümkün olan maksimum yüke ek olarak, ilgili yük akımı için tasarlanmış anahtarlama ekipmanını kullanmak önemlidir. ETP kurulumu sırasında hataların sonuçları nelerdir? Ortak bir hata, büyük mobilya ve ev aletleri altında bir ETP yerleştirmektir. Zemin yüzeyinin yetersiz soğutulması telin aşırı ısınmasına ve arızalanmasına neden olabilir. Film kesme seçenekleri, masa tamamen kuruyana kadar ısıtma kablolarını veya paspasları asla açmaz. Kısa süreli açıklık bile ısıtıcıyı kırabilir.

Isıtıcı KabloTek bir direnç ölçerek kablonun bütünlüğünü ve doğru bağlantıyı kontrol etmek mümkündür. Bu Kızılötesi film tabanı için geçerli değildir, doğrulama için ağa eklenebilir ve dahil edilmelidir. Sistem, elektrikli ısıtma kablosu, termostat ve sensörden oluşur.Isıtıcı kablo, ısıtılması gereken yere uygulandıktan sonra zemin sıcaklığını kontrol etmek için termostata bağlanır ve böylece zemin sıcaklığını kontrol etmenizi sağlar. Uygulamanın yapıldığı yere termostat ile ayarladığınız sıcaklık değerine geldiğinde, ısıtıcı kablo otomatik olarak kapanır ve enerji tasarrufu sağlar. Sadece zemin sıcaklığı ayarladığınız sıcaklığın altına düştüğünde, ısıtıcı kablo otomatik olarak devreye girer ve uygulamanın yapıldığı yere ısı devam ediyor. Zemini farklı bir tabaka altında döşemek Tel bükmeyin, üzerine basmayın ve telin gerilmesini önleyin. Tüm iletken veya izolasyona zarar verebilir ve tüm sisteme zarar verebilir. Kızılötesi ETP'Yİ kuruyorsanız, ısıtma folyosuna zarar vermekten kaçının.

Yerden Isıtma SistemleriÖzellikle şap sıcak bir zemine dökülmeden önce, işin her aşamasında yalıtım direncini kontrol etmeyi unutmayın. Değer, üretici tarafından belirtilen değerden %10'dan fazla olmamalıdır. Değerlerde güçlü bir uyumsuzluk görürseniz, işi durdurun ve hasarlı yalıtım alanını bulun. Bu Kaide göz ardı edilirse, tabloyu kuruttuktan sonra, işe yaramayan bir ETP şeklinde çok hoş olmayan bir sürpriz bekleyebilirsiniz. ısı sensörünü doğrudan masaya dökmeyin. Kravat ile doldurulacak oluğa yerleştirin. Sensörler genellikle başarısız olur ve şap içine dökerseniz, değiştirme büyük çaba gerektirir. Kılavuz teller Kızılötesi ETP kurarken oluk geçer, filmin kesildiği akım taşıyan parçaları izole ettiğinizden emin olun. Aksi takdirde, koruyucu ekipman kaçak akımını sürekli olarak düzeltir ve ETP'NİZİN gücünü kapatır. Etp'nin avantajları ve dezavantajları ETP'NİN avantajları şunlardır: kurulum tasarımı kolaylığı.

Snow Elektrik, Bu özellikle ısıtma paspası ve kızılötesi film için geçerlidir. Onları temel olarak yaymak ve talimatlara göre bağlamak, belirli bir bilgi talep etmemek çok basittir; yüksek güvenilirlik ve dayanıklılık çok yönlülük. Bu zeminler herhangi bir odaya monte edilebilir. Bu ısıtma yönteminin dezavantajları şunlardır: oda ısıtma nispeten yüksek fiyat. ETP, özellikle ısıtmanın tek yolu ise çok fazla güç tüketir.; Zemin yüzeyinin nispeten düşük sıcaklığından dolayı, odadaki hava çok yavaş ısınır. Bu, ETP'NİN tek ısı kaynağı olması ve sürekli çalışmaması durumunda geçerlidir. Örneğin, kışın bir kır evinde, ısıtma ekipmanlarını masif mobilyaların altına yerleştirmek yasaktır, bu nedenle işin tamamlanmasından hemen sonra mobilyaların yeniden düzenlenmesi mümkün olmayacaktır. Etp temel hazırlanması için adım adım Kurulum Kılavuzu etp tabanı temiz ve kuru bir zemine döşenmelidir. Duvar, bir sıcaklık kontrol cihazı ve tel için bir drenaj gerektirir. Tüm çöpleri dikkatlice paketleyin. Termostat termostat zemin bağlayan duvardaki fotoğraflar O Strobe oluklar 20x20 mm altında olmalıdır. daha sonra, örneğin, ya da temel tabaka gibi polistiren köpük yalıtım penofol, yerleştirmek gerekir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri