Gündoğdu Asfalt

Renkli desenli asfalt yapımı, Bisiklet yol inşaatı 3 bin kilometre maddi Bakanlığı tarafından desteklenecek olumlu katkı sağlamak için Çevre Koruma ve ekonominin olumsuz etkilerini en aza indirmek için trafik gürültü kirliliği önleme küresel ısınmanın neden olduğu hava kirliliğini azaltıyor. Gürültü kirliliği bariyeri önlemleri ulaşımın neden olduğu gürültüye maruz kalanların vücut ve ruh sağlığını korumak için 5 yıl içinde kilometre "gürültü bariyeri" yapımında belediyeleri de destekleyecektir.

Renkli desenli asfalt yapımı

Dekoratif asfalt, Öte yandan Bakanlık tarafından sağlıklı ve yeşil yaşam amacı ile insanlar 3 bin kilometre yürüyüş yolu ile daha kolay yürüyebilir hem de çevre dostu Sokak projesi vatandaşların günlük stres oluşturulacak yaşam alanlarında spor araçları dahil etmek mümkün olacak. Bu eylemleri uygulamak için desteklenecek projeler için Bakanlık "tip Projesi" nin hazırlanması için protokol hazırlamaya devam ediyor. 4 5 saat sonra Yaya Trafiği 48 saat sonra araç trafiği açılabilir.

Dekoratif asfalt

Bisiklet yol yapımı, Avantajları asfalt boya sertleştirici sayesinde asfaltın aşınma direnci normal asfalt ile karşılaştırıldığında üç kat artar. TS 6293 C esneklik asfalt zeminde bile yüzey bükme testinden deforme edilemez ASTM D 522 d herhangi bir dış faktöre karşı direnç ve uzun süre renk görünümü yapışma ts4313 su tuzlu su sabunu deterjanı mineral yağ ve benzin dış ortamda karşılaşabileceği herhangi bir kimyasala karşı üstün direnç.

Bisiklet yol yapımı

Renkli baskı Asfalt, teknik ve Genel Özellikler ekonomik asfalt bilinen en ucuz ve en dayanıklı zemin malzemesidir. Renkli desenli asfalt uygulaması kilitli parke taşına göre işçilik ve zaman açısından büyük tasarruf sağlar. Uygulama çok az 1000 1250 m2/gün yapıldığı için yol ve kaldırımlar aynı gün boyama 4 saat sonra yaya trafiğinin 48 saat sonra kullanılmak üzere açılabilir. Estetik bir renk desenli asfalt bütün bir malzemedir Beton veya doğal taşın klasik görünümünü kalıcı olarak elde edersiniz.Eklem çökmesi ve şişer ve pürüzsüzlüğü ve güzelliği uzun yıllar bozulmadan kalır.

Renkli baskı Asfalt

Standart desenler ve renkler dışında özel desenler ve renk seçenekleri sunar. Dayanıklı renk desenli asfalt özel boya sayesinde asfaltın gücünü 3 kat arttırır. Bu nedenle benzer ürünlere karşı daha dayanıklıdır. Onlar ses ve kulak görünümü ile gözleri girdiğinde renkli desenli asfalt ile emniyet araçları yola uygulanan ve dikkat yavaşlatmak için gereklidir artırır.Kilitli parke taşlarla yollarda eklemlerin serbest bırakılması nedeniyle yerlerinden hareket eden taşlar birbirlerine çarpabilir ve rahatsız edici sesler çıkarabilir ve araçlar taş atabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri