İkbal Denizcilik - Gemi Donatım ve Borulama Hizmetleri

Gemi Donatım, Gemiler yüklü bir durumda olsa bile trim optimizasyon yazılımının geliştiricilerinin sonuçları doğrusa yakıt verimliliğini en iyi şekilde iyileştirmek için az miktarda balast kullanılabilir. Balast suyu modern nakliyenin güvenli ve verimli çalışması için kesinlikle gereklidir ve gemilere denge ve istikrar sağlar. Bununla birlikte deniz ortamı için ciddi bir ekolojik ekonomik ve sağlık tehdidi oluşturabilir.Türkiye Batı Asya ve Güneydoğu Avrupada Anadolu Yarımadasında uzanan Avrasya ülkesidir.

Gemi Donatım

Borulama, Türkiye üç denizle çevrilidir: Akdeniz Karadeniz ve Ege Denizi. Avrupa ve Asyayı ayıran Türk Boğazları dünyanın en işlek su yollarından biridir. Türkiyenin çeşitli limanları ve rıhtımları bulunmaktadır. Limanlara gelen veya boğazlardan geçen gemi sayısı son on yılda artmaktadır. Bu gemilerin yarısı balast suyu taşıyor. Türkiye gemilerin balast suyu ve Tortularının BWM kontrolü ve yönetimi için Uluslararası Sözleşmeyi henüz onaylamamıştır ancak yakında balast suyu stratejileri hazırlayacaktır. Bu makalede iki farklı konu ele alınmıştır: gemi balast su yönetimi stratejileri ve arıtma teknolojileri.

Borulama

Ballast Treatment System, Yazarlar Türk boğazlarında ve limanlarında gemi balast su kirliliğinin önlenmesi için en iyi stratejileri önermektedir. Yukarıda belirtildiği gibi yeni bir ABD Mahkemesi kararı bu ajans 2013 VGPYİ formüle ettiğinde liman alım tesislerinin kullanımının EPA tarafından dikkate alınması gerektiğini belirtti. Gelecekteki bir düşünce değişikliği resepsiyon tesisleri ile donatılmış ABD limanlarını görebilir ancak şu anda operatörler tarafından güvenilebilecek bir şey değildir.

Ballast Treatment System

Ciddi olarak önerilmekte ve düşünülmekte olan çok sayıda kıyı tabanlı çözüm bulunmaktadır. İlk ve muhtemelen en eski Avustralya merkezli Hi Tech Marine tarafından önerilen HTM Aqua-Therm sistemidir. Teknede sistemi SeaSafe-3 gibi Aqua-Therm konsepti gemilerden taburcu edilen veya gemilere verilen balastları dezenfekte etmek için atık ısının kullanılmasını içerir. Bu kılavuzların bir kısmı muhtemelen belirli patent hakları koydu açık patent uygulamaları yarar modeli hakları ya da yarar modeli kayıt için koydu açık uygulamalar etkilenebilir unutmayın.

Kaynak: İkbal Denizcilik

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri