Dega Basım

Kuşe Etiket, hakkında pazarlama için son derece kullanılan bir üründür. Hem açık havada hem de iç mekanlarda sıklıkla kullanılır. Kuş kağıdına basılmış bu ürünle markanızı uzun süre birçok yerde pazarlayabilirsiniz. Kuş etiket uygulamaları için özel bir boyut seçeneği de vardır. Beşinci.5.2cm 8.4x5.2cm 9.8x14.14 2cm A6.2x20.2cm A5 ve 20.2x29cm A4 boyutlu kuş etiketleri ile tüm ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilirsiniz.

40x58 Terazi Etiketi, Kuş etiketlerinin yapıştırıcıları, diğer etiket türlerinden çok daha güçlü oldukları için markanızı daha uzun kullanım süreleri için temsil edecektir. En yüksek kalite ve uygun fiyatlı kuş etiket baskısı için çevrimiçi baskının avantajlarıyla hizmet veren Bidolubaski'yi seçebilirsiniz. Bir kuş etiketi sipariş etmeden önce, etiketinizin boyutunu seçerken kullanım alanını da düşünmelisiniz. Barkod etiket en uygun etiket seçmek için en iyi seçimdir, yukarıda listelenen özellikleri göz önüne alındığında, barkod etiket satın alabilirsiniz.

Kargo Etiketi, Herhangi bir sorunuz veya sorununuz varsa, Müşteri temsilcimizin size kesinlikle yardımcı olması için bizi arayabilirsiniz. Su, nem ısısı gibi dış etkenlerden korunmalıdır. Sağlıklı koşullar sağlandığı sürece, parşömen etiketlerinin ömrü 1 ila 3 yıl arasında değişir. Barkod etiketleri, mağazalarda görebileceğiniz elektronik ürünlerde barkod ve ürün bilgilerinin bulunduğu yapışkan kağıtlardır. Bu barkod etiketleri hem alıcı hem de satıcı için önemli bilgiler içerir.

Eko Termal Etiket, Örneğin, pazarlardaki duvarlarda barkod okuyucuları göreceksiniz ve bu barkod etiketlerini okuyuculara sakladığınızda, ürün hakkında bilgi alacaksınız. Envanter kodundan ürünün birim fiyatına kadar her türlü bilgiyi ekrandan da görüntüleyebilirsiniz. Barkod etiketleri, bu bilgileri elde etmede yardımcı olan bir nesnedir.

Kaynak: Dega Basım Etiket Sanayi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri