Erler Plastik Hizmetleri

Medikal Plastik Üreticileri, Sıva sonu bu aşamada, yeterli hammadde alındığında, vida dönmeyi durdurur. Hammaddeler erimiş, bu yüzden artık enjeksiyon göğüsler için yeterli olacaktır. kalıp kapatma kelepçe sıkıca yakın kalıp yarısı tam örtüşme. makinenin kelepçe ünitesi kalıp parçaları üzerinde yüksek basınç uygular. Enjeksiyon kalıplama makinesi enjeksiyon kalıplama makinesi için tasarlanmıştır. vida hidrolik piston tarafından ileri itilir. Başlangıç enjeksiyonu eriyik malzemesini vidayı çevirmeden eksenel bir ileri hareketle kalıp boşluğuna iter. burada erimiş plastiğin boşluğunu doldurur. Bu arada, gözdeki basınç kalıp doldurmak için, enjeksiyon basıncı ve göz basıncı artırmak için adımlar atmaya.

Medikal Plastik Enjeksiyon, Dolum sırasında alet-ekipman sıcaklığı düşer ve Viskozite artar. Enjeksiyonun sonu hızdan eriyik hammaddesinin basıncına geçme noktasında, V P, eriyik plastik kalıp boşluğunu tamamen doldurduğunda doldurma fazının bittiği anlamına gelir. Kalıba enjekte edilen eriyik malzemesi kalıba daha düşük sıcaklıkta dokunduğunda, soğuması için adımlar atar ve büzülme yapar. Çekmeyi önlemek için biraz daha erimiş hammadde gönderilir. Pres veya tutma basıncı fazı enjeksiyon işlemi iki fazdan oluşur. Toplam enjeksiyon = normal enjeksiyon + ütü düz enjeksiyon hammaddenin belirli bir basınçta ve farklı hızlarda enjekte edildiği işlem. presleme işlemi malzemenin kalıp üzerine basılmasını ve çapakların çekilmesini önlemek için belirli bir konumdan farklı basınçların ve belirli bir konumdan belirli bir hızın enjeksiyon işlemi.

Medikal Plastik Kalıp, Uygulamada, presleme aşamasına presleme aşaması da denir. çekerek azaltmak için, parça kalıp içinde basınç altında tutulur. Parça çekildiğinde, yeni eriyik doldurulur. Yol girişi donana kadar tutma aşaması devam eder. Karayolu giriş bölümünün bölüme patladığı noktada, hammadde kalıptan sıcaklığa ulaşır ulaşmaz karayolu dondurulur. Soğutma sistemi enjeksiyon işleminin en önemli parametrelerinden biridir. Parçacık kalitesi, döngü süresi ve kalıp çiziminde boyutsal değişim ve etki etkisi çok büyüktür.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri