Net Koli

Koli, Her oluklu mukavva Kutu, Ürün özelliklerine uygun olarak paketlenir ve palet depolama ve nakliye için uygunluk göz önüne alındığında dolum koşulları üretilir. Özellikle son yıllarda çoğu vakit ahşap ambalaj çikolata ambalaj fotoğraf çerçevesi armağan kutusu vitrin dekor esnekliği satın aldık oluklu mukavvaya benzer bir araç-gereç kullanıcıya çok yakın olmayı başarmış bir araç-gereç gibi ürün ambalajına benzer. Yıllardır faaliyet gösterdiğimiz karton sektöründe net parsel ambalaj, kurumsal kimlik değer misyon ve vizyonundan ödün vermeden oluklu mukavvada yerini almıştır.

Kolici, Müşterilerimizden gelen güçlü geri bildirimlerle, makine parkurumuzu devamlı geliştirdik ve segmentimize çeşitli ürünler ekledik. Prensipleri dürüstlük ve güvenilirlik ekip çalışması, kaliteli ve hızlı hizmet, tam satın alma memnuniyeti kalkınma sürdürülebilirlik kıymeti Misyon, kurumsal kimlik ve çalışanlamış olurımız ambalaj sektöründe en iyi hizmeti şirket olmak ve ülke ekonomisi olmaya çalıştıklarını ekledi. Vizyon, müşterilerimize açık parsel ambalajı olarak güvenli ve sürekli hizmet sunmak, ürünlerimizi zamanında sunmak ve en iyi hizmeti sunmak için rekabetçi fiyat avantajı elde etmektir.

Oluklu Mukavva, Neden Oluklu Mukavva? Her parsel ve karton, insanların taleplerine nazaran özel boyutlarda ve baskılarda üretilmektedir. İlk özel sektör oluklu mukavva Fabrikası 1968 yılında kurulmuştur. Bugün 91 şirket 114 fabrikada oluklu mukavva üretmektedir. Tarımsal ve endüstriyel ürünlerin maliyeti yoğunlaştıkça oluklu mukavva kullanımı da artacaktır. Bu bir maliyet azaltma aracı değildir, çünkü oluklu mukavvadan üretilen Ambalaj bir maliyet unsuru değildir.

Net Koli, Büyük emekle üretilen ürün iyi paketlenmediğinden, kıymetini kaybeder ve hatta iyi tasarlanmış, iyi üretilmiş ve yerinde bir paketle kaybolur. Oluklu mukavva ambalajın kullanıldığı alanlar, dağıtım maliyetlerini azaltarak ve ambalajlı ürünlerin yada ürünlerin beraber en iyi şekilde muhafaza edilmesi ve teşvik edilmesi için mesuliyet alarak üretim ve tüketim noktası arasındaki yolda her geçen gün artmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri