Akrilik Zemin Kaplama, Desenli Asfalt ve Bisiklet Yolu Boyası Hizmetleri

Akrilik Zemin Kaplama, Renk desenli asfaltın gözüne hitap etmenin bir yolu olduğu için bu şekilde çok fazla kullanan ziyaretçilerin dikkatini çekiyor. Böylece akılda kalıcılığı yakalayabilirsiniz. Yaya kaldırımlarında daha renkli ve desenli asfaltla karşılaşıyoruz. İnsan ağırlığı asfaltlara zarar vermeyeceğinden, kullanımı çok daha dayanıklı olabilir. Aynı zamanda, mahallede veya site içinde bir yürüyüş yolunuz varsa, renkli desenli asfalt yardımı ile bu rotayı kullananların gözlerine hitap edebilirsiniz. Lgin asfalt, kaliteli asfalt uygulamalarında lider bir markadır. Renkli ve desenli asfalt uygulaması son yıllarda en dayanıklı döşeme uygulamasıdır.

Desenli Asfalt, Parke Tuğla ve diğer zemin kaplama ürünlerinin gelecekte dekoratif asfalt baskı sistemidir. Çimento mukavemetini ve asfalt esnekliğini içeren kompozit bir üründür. Asfalt direncini arttırır ve çatlamayı önler. Betonun dayanıklılığını ve asfaltın esnekliğini içeren benzersiz bir zemin kaplama sistemidir. Desen ve renk seçeneklerinin zenginliği dayanıklılık ve bağıl uygulama hızı, soğuk ve sıcak havalarda kanıtlanmış renk ve desenli asfalt kaplama sistemleri, 20 cm toprak kalır bu sınır alanı önce 15 cm yüksekliği, büyük taşlar ile dolu sıkıştırılmış olduğunu. Bu sıkıştırılmış zeminde, mekanik olarak stabilize edilmiş (öğütme) ortalama 15cm 50 % taş tozu ile karıştırılır. Bu işlem sırasında, alan enlemi ve tek taraflı sayaçlara bin eğim başına 6-8 verilir.

Bisiklet Yolu Boyası, Bu eğilim, yağmur suyunun alanın üzerinde kolayca kaymasını ve dolayısıyla kurumasını kolaylaştırmak için yapılır. Taşlama sırasında, alttan gelen suyun önlenmesi ve üst kaplamanın korunması için plastik drenaj boruları kullanılır ve sınırdaki boşaltma delikleri ile ağız önüne bırakılır. Yukarıdaki işlemler sırasında zemin sık sık sulanır ve zemin iyi oturur ve asfalt için hazırlanır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri