Cep Telefonu Tamiri ve Ekran, Cam Değişimi - Cep Hastanesi

Ekran Değişimi, Teknolojik ürünlerin geliştirilmesi farklı marka ve model ekran tipleri konularımızın ana konularıdır. ASUS Laptop Lcd ve LED ekran cihazınızın uyumlu ekranının değiştirilmesi için uzman teknisyenimiz cihazınızı mümkün olduğunca hızlı seçecek ve teslim edecektir. Biz genellikle teslim Lcd LED ekran değişiklikleri aynı gün içinde ve bizim envanter tüm modeller için bir yedek ekran tutmak. Mi Band 4 tasarım mi Band 4 ün pil boyutu 135 mah ye yükseldi. Bu kapasite ile Cihaz hala ömür boyu bir hafta vaat ediyor. Bağlantı noktasına Bluetooth 5.0 desteği eşlik edecektir. Uyku izleme bildirimlerinin mesajlarına yapılan çağrıları görmenin titreşiminden farklı etkinlikleri izlemek gibi temel Mi Band özellikleri Mi Band 4 te de yerlerini korur. 50 metreye kadar su yüzme sırasında akıllı bilezik kullanmaya devam edebilirsiniz.

Cep Telefonu Tamiri, Ses Asistanı Mi Band 4 Şöhret vurgular başka bir şeydir. Doğrudan bileziğinize komutlar verebilirsiniz. Örneğin kalbim böylece müzik ve yendi değiştirin. sesli Asistanı komutlarla kullanabilirsiniz. Ses Asistanı bileziğe yeni bir işlevsellik katmış gibi görünüyor. Telefonunuzun konumunu bulma bir geri sayım başlatma alarmları kurma komutları gibi hava gibi ekleri oldukça uzun bir listesi vardır. Xiaomi Mi Band 4 tanıtıldı: renkli ekran renkli ekran ve sesli asistan gibi Mi Band 4 in ek özellikleri nedeniyle tam fiyata daha uygun fiyatlı fiyatın önemli ölçüde artacağı tahmin edildi. Xiaomi yeni akıllı bilekliği $ 24 fiyat etiketi ile duyurarak herkesi şaşırttı. Bu fiyat mi Band 3 şöhretinin ilan edilen fiyatından bile daha düşük.

Cam Değişimi, sahip olan en iyi sürüm 33 $ lık fiyatlandırılmıştır. Marvel ile yapılan anlaşma sonucunda özel olarak hazırlanmış Avengers tasarımlı Mi Band 4 50 $ ile raflarda yerini alacak. Demir adam Kaptan Amerika vb. temalı kordon arayüzü tasarımları ve özel kutu ile birlikte gelir. Çince olmasına rağmen aşağıdaki tanıtım videosundan cihazın tasarımını ve Avengers sürümünü kontrol edebilirsiniz. Haziran ayının üçüncü haftasında teknolojik ve dijital anlamda birçok gelişme oldu. Yine bu hafta teknoloji devlerinin eylemleri dikkat çekti. Buna ek olarak Türkiye nin YouTube a özgü alt marka markalaşma Türkiye Tv yeni nesil tematik kanal sloganlarıyla yayın yapmaya devam ediyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri