Gebze Otomatik ve Forklift Kapı Brandası

Gebze Branda, yaşadıklarını belirterek diğer satış bayilerinden makine endüstrisindeki en büyük farklılıkların kendi bünyesinde hizmet ekibiyle giderek müşterilerine hizmet sunmak olduğunu vurguladı. Duruöz işine başladığımızdan beri müşterinin sıkıntısını her zaman kendi sıkıntımızda gördük. Bir makine bir üretim yerinde arızalandığında ne kadar sinir bozucu olabileceğini biliyoruz. Sorunlara yönelik çözümlere odaklanarak normalde hizmete gelmesi gereken makinelerin ayaklarına gittik. Müşterilerimiz artık onlar için doğru çözümleri sunduğumuzu biliyorlar. Bu da bize başarı getirdi. Hem satış bayileri hem de proje tabanlı iş yapan bölgemizdeki tek bayi olduğumuzu söyledi. Dünyada kendi alanlarında söz sahibi olan.

Otomatik Branda Kapı, Sumitomo Hyster ve Ammann güçlü TSM global yapılanması ile makinelerin satış ve satış sonrası faaliyetlerine başlamaktan gurur duyduklarını ve mutlu olduklarını söyledi. Forklift taşıyıcı istif makinesinin ve diğer iş araçlarının aşınmadan veya kazadan sonra neden olduğu hasarı onarmak için yetkili servis her zaman tercih edilmelidir. İstifleme makinesi modeli forklift reach kamyon vb. araçların sürekli planlı bakımı iş yerinde düzgün bir çalışma süreci ve güvenlik sağlamanın yanı sıra sürpriz arızaları önleyecektir. Periyodik bakım ve muayene planlanan bakım sayesinde üretim sürecine uygun olarak sürpriz ve masraflı onarımları önemli ölçüde azaltır. aracınız her zaman yoğun bir çalışma temposunda çalışmaya hazırdır. Buna ek olarak forkliftler ve istifçiler gibi araçlar yeni ihtiyaçları karşılamak için modernize edilebilir. Aynı zamanda akülü forklift yedek parça ve aksesuarları son derece güvenilir orijinal dayanıklı ve ekonomiktir.

Forklift Brandası, Yüksek depolama kapasitesi ve uzun ömürlü sağlam güçlü çekiş pilleri pille çalışan forkliftinize 8 saatlik bir kaymayı tamamlamak için yeterli enerji sağlar. Güçlü çekiş ve hidrolik sistemler sayesinde yükleri hızlı bir şekilde hareket ettirebilir. Dünyaca ünlü Liebherr Bomag ve Hyster markalarının franchise sahibi olan Zen Makina satış ve servis hizmetlerine sahiptir. Zen makine Kayseri ve çevresindeki illere sunduğu hizmetlerle müşteri memnuniyetini sağlayan iş makinelerinin satışında iddialı. Zen makine şirketi ortağı Selda Duruöz makine sektörünün kalitesinde kendini kanıtlamış markalarla çalışmanın avantajlarını yaşadıklarını belirterek diğer satış bayilerinden makine endüstrisindeki.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri