Harpuşta

Harpuşta, Montaj alanı hazırlanmalı ve temizlenmelidir. Monte edilecek yerin ölçüsü alınmalıdır. Monte edilecek yapı elemanı ölçmek için makul bir şekilde üretilmeli veya boyutlandırılmalı ve montaj alanına getirilmelidir. Montaj amacıyla gerekli akrilik veya çimento esaslı yapıştırıcı harcı hazırlanmalıdır. Monte edilecek yere Mala durumunda tüm yüzeye akrilik veya çimento esaslı yapıştırıcı uygulanmalıdır. Hazır warpushtalar ön ve arka düzlemlerde kullanılacak ise hafifçe kaydırarak sıkıştırılmalıdır. Sarkan harç bir spatula veya mala kullanılarak dikkatlice temizlenmelidir. Montajın düzgün olup olmadığı su terazileri ile kontrol edilmelidir. Parçalar bir araya getirildiğinde ve arpuşta sıkıştırıldığında yapıştırıcı harçın bir alanını taşar.

Harpuşta

Harpuşta, Bunlar temizlenmeli ve fırça ile düzeltilmelidir. Nasıl çeşitli boyutları ve çatı korkuluk çıkıntıları ölçmek ve sipariş için saçak korkuluk sunulan warpusta istenen modeli. Warpuş ta ısı yalıtımı genellikle yapıştırma üretiminden sonra yapılır. Warpus taki ısı yalıtımı yapıştırma harcı gibi çimento esaslı yapıştırma malzemeleri ile yerine yapıştırılır. Ölçeklerde ve aynı kotlarda olmak çok önemlidir. Harpuşta nın tepesinin çatı Deresine doğru döndürülmesi böylece yağmur kar vb.olması gerekir. suyun yukarıda birikmesini ve öne akmasını önleyin. Önemli detaylardan biri savaş karakollarının birleşme noktalarının malzeme köpük ise EPS XPS söve tamir harcı olarak tanımladığımız söve ve savaş karakollarının üstünde kendi malzemeleriyle doldurulmasıdır.

Harpuşta Nedir?

Harpuşta, Silikon harç yapıştırıcısı gibi malzemeler kullanılıyorsa bağlantı noktalarında çatlakları çok yakın bir zamanda görmeye başlayabilirsiniz. Warpushtamızı yapıştırdıktan ve kavşak alanlarında onarım yaptıktan sonra warpushtanın sadece istenilen rengi boyanır. Isı yalıtımının konut binalarında bir gereklilik haline gelmesine ek olarak parapetler de ısı yalıtım malzemeleri elemanları yardımıyla kaplıdır. Yalıtılmış siding ile parapet kombinasyonunun ağzının açılması bu bölgelerdeki kar ve su sızıntısının önlenmesi nedeniyle uygun malzemede bir çarpık ile kapatılmasını gerekli kılar. Bu sektörde 17 yıllık tecrübesiyle ArtistA polymer prekast panel imalatı yeni bir ürün olan Harpuştacı ile pazarda yerini almaktadır.Daha fazla bilgi ve iletişim için lütfen firmamızın iletişim sayfasından bizimle iletişime geçin. Yapıların inşası sırasında oluşan warpus un ayrıntılarına uygun çözümlerle. Üretilen savaş direkleri kolay kurulum olanaklarıyla dikkat çekiyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri