Harpuşta

Harpuşta, mimari projelerde rekabetçi fiyatlarla kaliteli ve estetik çözümler sunmak için pratik son elemanlar üreten bir kuruluştur.Bu sektörde 17 yıllık tecrübesiyle ArtistA polymer prekast panel imalatı yeni bir ürün olan Harpuştacı ile pazarda yerini almaktadır.Daha fazla bilgi ve iletişim için lütfen firmamızın iletişim sayfasından bizimle iletişime geçin. Warpushers olarak ürettiğimiz şapkalar polimer beton adı verilen kararlı polyester reçinelerle yapıştırılmış silika ve kuvars agregalarının bir kombinasyonunu içeren yüksek kaliteli bir malzemedir.Beton direnci özellikle şapkalarda geleneksel betondan daha darbelere dayanıklı ve daha hafiftir.

Harpuşta

Harpuşta, Şapkalar birinci sınıf fiziksel ve mekanik özelliklere sahiptir. Dış duvarlar havlu duvarı gibi bahçe için koruma sağlamak için inşa edilmiş şapka şeklindeki yapılardır. Duvarın üzerine inşa edilmiştir böylece duvardan geniş olacak kadar eğimli ve geniştir. Duvarın doğrudan yağıştan korunmasını sağlar. Kesme taş Beton Mozaik alüminyum ve daha birçok malzemeden üretilebilir. Çeşitli tasarım aydınlatma ve dekorasyon alt iç koydu ışıkları ile elde edebilirsiniz. Her ne kadar haşere ve böcekler ek olarak aydınlatma ilk amacı önlemek için duvara tırmanmaya. Savaşta yapılmayan  nispeten kısa sürede bozulur. Bu  sıva betonunun duvardan ayrıldığı sıklıkla görülür.

Harpuşta Nedir?

Harpuşta, Özellikle duvar piket veya tuğladan yapılmışsa sıva betonunun ayırma süresi daha da kısadır. Warpus ta duvarın üst kısımlarında veya çatı parapetlerinde tercih edilen kelimenin anlamı olarak su ve karın birikiminin bir tarafa eğimli veya çıkıntılı göz damlasının iki tarafına eğilmesi amacı ile dış yapı malzemeleri olarak adlandırılır. Şantiye çevrelerinde her cephe uygulamasında olduğu gibi warpushta söve modelleri için çağrılabilir. Warpusların modelleri ve fiyatları hakkında yararlı bilgiler çatı parapetleri warpus profillerinin en çok kullanıldığı yerlerdir. Toplumumuzda yer alacak binalarda manto bilinci ile warpusta da birçok model üretildi. Günümüz mimarisinde hem yalıtım hem de dekoratif siding olarak kullanılmaktadır. Beton prekast XPS köpük EPS strafor çok farklı malzemelerle üretilebilir. Binalardaki ucuz ekonomik ve ekonomik özelliklerinden dolayı warpusta daki modellerinin fazlalığı nedeniyle warpus ta EPS strafor olarak üretilmektedir. Arpushtas u ve L şekillerde çatıda korkuluk kapsayacak şekilde üretilmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri