KKD Uzmanı - Ark Kıyafeti, Tek Kullanımlık, Kaynakçı ve Nitrlik Eldiven

ARK Kıyafeti, sipariş miktarı ve teslim süresi 5.1 şirketler 90 takvim günü içinde siparişe bağlı malzemeleri teslim edecektir. 5.2 sipariş miktarı ve boyut ölçüleri aşağıdaki gibidir. Nitril eldiven kimyasal bileşik, nitril madde ve pilon ve pamuk kullanılarak üretilmektedir. Nitril, eldivene yüksek derecede dayanıklılık ve stabilite sağlayan ve dış etkenlerden koruma sağlayan malzemedir. 10 ila 15 arasında dikişsiz örgü özelliği ile üretilir. Isıyı tutan özel çift astarlı yapısı ile soğuğa karşı üstün koruma sağlar. ¾ Üstün koruma için kaplama yapılır. %100 nefes alabilen dikişsiz astar, ellerin nemli ve terleme olmasını önler. Esnek yapısı rahatça çalışmanızı sağlar.

Tek Kullanımlık Eldiven, El ile sarılmış nitril eldivenler, en zorlu işlerde bile verimli kullanım sunar. Lateks, artı özelliği kadar rahat ve daha dayanıklıdır. Nitril kalitesi lateks ve vinil gibi diğer malzemelerle nasıl karşılaştırılır? Nitril eldivenler lateks eldivenlerden çok daha dayanıklıdır. Tozsuz ve gıda ile temas için uygun olduğu için gıda mühendisleri tarafından iş mutfakları için tavsiye edilir. Yoğun kullanımdan kaynaklanan yırtılmadaki mavi rengin görünümü, ayrılıkçı parçanın gözle seçimini kolaylaştırmaktır.

Kaynakçı Eldiveni, Cafe restaurant ve otel mutfakları en iyi seçenekler arasındadır. 1 TTK ihtiyacı olarak amaç aşağıdaki özellikleri kaynakçı iş eldivenleri satın alınacaktır. 2 özellikler 2.1 eldivenler parmaklardan dirseklere kadar korunmalıdır. Eldiven üretiminde kullanılan malzemeler yüksek ısıya dayanıklı olmalıdır. 2.2 orta parmak ucundan dirseğe kaynak eldiveninin toplam uzunluğu 30 ila 45 cm arasında olmalıdır. Eldivenler Güvenli kullanım için uyumlu olmalıdır. 2.3 kaynak eldiveni beş parmaklı olmalıdır. 2.4 bu sağ ve sol bir çift oluşacaktır. 2.5 kaynakçı Eldiveninin dikişleri ısıya dayanıklı Kevlar ipinden olacaktır. 2.6 termal risklere karşı kaynakçı eldivenleri 89 686 EEC Avrupa.

Nitril Eldiven, Topluluğu direktifleri kategori II ve mukavemet performans seviyeleri EN 388 ve en 407 standartlarına uygun olmalı ve performans değerleri aşağıdaki gibi olmalıdır. Aşınma 4 kesim 1 gözyaşı 3 delinme 2 tutuşmaya karşı direnç; temas sıcaklığına karşı direnç; minimum siyah nitril tozsuz eldiven. Çift taraflı kabartmaları sayesinde kullanıcıya yüksek kavrama gücü sunar. Her iki el ile uyumludur. Eldivenin kalınlığı 0 12 mm'dir. Vinil, eldivenlere kıyasla üstün koruma sağlar ve neredeyse lateks eldiven kadar eşit esneklik ve konfor sağlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri