SEO - Macaw

SEO, Seçtiğiniz anahtar kelimelerin arama sonuçlarında yükseldiğini ve kullanıcıların arama sonuçlarında size tıkladığını gösterir. İyi arama hacmine sahip anahtar kelimeler için iyi bir sıralamada olduğunuzu biliyorsanız ancak trafik açısından fazla bir şey elde edemiyorsanız daha yüksek bir tıklama oranı elde etmeye ve başlık etiketinizi geliştirmeye çalışabilirsiniz. Google Arama konsolunda arama listenizdeki anahtar kelimeleri ve bunlara karşılık gelen tıklama oranlarını görüntüleyebilirsiniz. Anahtar kelime sıralaması: birçok işletme bir arama kampanyasının performansının bir göstergesi olarak anahtar kelimelere bakar. Bu doğru açıdan değerlendirilmezse yanıltıcı bir gösterge olabilir. Sadece birkaç “yüksek hacimli anahtar kelimelerin performansına odaklanıyorsanız daha deneyimli bir SEO uzmanının gözüyle bile cesaretiniz kırılabilir.

SEO

Off-site SEO da sayfa Seo kapalı çağrılabilir web sitenizin dışında arama motoru sonuçları sayfalarının sıralamasını etkileyen optimizasyon stratejileri anlamına gelir. Google'ın algoritmasının büyük bir kısmı dış dünyanın tüm internet ağının web sitenizin güvenilirliğini nasıl gördüğüne odaklanmaktadır. En sağlam içeriğe sahip en iyi görünümlü web sitesine sahip olabilirsiniz ancak fark edilmek için çaba sarf etmezseniz web sitenizi çok iyi bir yerde almak uzun zaman alacaktır. Web sitenizdeki bilgilerin değerini belirlemeye yardımcı olmak için Google'ın algoritması makaleler/haber makalelerinde sosyal medyada bahsedenler ve Google'ın algoritması insan olmadığı için ilgili yorumları ve bağlantıyı yapanlar gibi harici sinyalleri dikkate alır.

SEO - Macaw

Bir takip yapmak bağlantı onlar web sitesi ağırlıklı bağlı olduğu web sayfası için kefil olduğunu arama motorlarına söyler ve bu arama motorları bu bağlantıyı takip ve uygun uygun bağlantı suyu iletmelidir. İzlenemeyen bir no follow link rel içeren bir HTML kodu vardır nofollow hedef bağlantısını izlemek için değil ve herhangi bir yetki veya kredi iletmek için arama motorlarını bildirmek için=. Yorumlar wikis sosyal yer imleri Forum mesajları ve hatta bazı makaleler gibi kullanıcı tarafından oluşturulan içerik web sitelerine kolay bağlantılar sağlamak için SEOs tarafından istismar edilmiştir. İzlenmeyen bağlantılar bu kullanıcı tarafından oluşturulan içerik nedeniyle arama algoritmalarının çok ihtiyaç duyulan bir parçası haline gelmiştir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri