Toz Boya ve Emaye Sistemleri - Strong 3000

Toz Boya Sistemleri, Genel olarak toz boyalar alerjik değildir. Bununla birlikte, bazı özel durumlarda, nadiren, bazı insanlar bir takım toz boyalara karşı hassasiyete sahip olabilirler. Bu boya ılık su ile yıkanabilir ve deriden kolayca çıkarılabilir. Üretimi hızlandırır. Toz boya kullanımı üretim süresini azaltır ve üretimi hızlandırır. Elektrotta 40 100 kV yüksek gerilim uygulanır. Eksi elektrot hava moleküllerini iyonize eder. Elektrostatik sprey uygulamalarında, boyanın püskürtüldüğü noktanın etrafındaki hava, 50 125 kV elektrik voltajı uygulanarak iyonize edilir.

Emaye Makinaları, Bu dezavantajlar nedeniyle, epoksi toz boyaların kullanımı, iç mekanlar için fonksiyonel uygulamalar ve dekoratif uygulamalarla sınırlı kalmıştır. Nozul içine yerleştirilen eksi bir toz kaplamaya bir katkı maddesi veya çözücü eklemeye gerek yoktur. Kullanıma hazır geliyor. Bu dezavantajlar nedeniyle, epoksi toz boyaların kullanımı, iç mekanlar için fonksiyonel uygulamalar ve dekoratif uygulamalarla sınırlı kalmıştır.

Emaye Sistemleri, Epoksi boyaların en önemli uygulamaları, çok iyi korozyon direnci sağladıkları yeraltı boru hatlarında kullanılan boruların boyanmasıdır. Polyester toz boyalar Polyester toz boyalar dış koşullara karşı dirençleri için mükemmeldir. Ultraviyole ışığa ve ısıya karşı son derece dayanıklıdır. Ama kimyasal dayanımı epoksi daha düşüktür.

Emaye Kaplama, Polyester reçineler diazitler ile dialkollerin (Glikoller) poliesterifikasyon reaksiyonu ile elde edilir. Glikol / asit oranı reaktif terminal grubunun türünü belirler. Termoblok fırının yanına ve arkasına monte edilir. Termoblok yanma hücresi ve alev borularından oluşur. Yanma hücresi 310 kalite paslanmaz çelik alev boruları normalleştirilmiş kazan borularında yapılır.

Boiler Emaye, Thermoblog'un dış yüzeyi taş yünü ile izole edilecek ve elektrostatik toz boya ile boyanmış DKP saçlarıyla kaplanacaktır. Kutu tipi fırınlar gibi yerden yapılmış değil. Fırın tavanına monte edilen palet konveyörüne göre gruplandırılmış ürünler otomatik olarak fırına yönlendirilir. Bu özellik sayesinde yerden kaynaklanan sorunlar giderildi.

Soba Emaye, Birçok endüstride ilk yatırım, çelik kapı tarım sektörü masa sandalye alüminyum profil çelik kabin elektrik panosu ve otomotiv sektöründe düşük maliyet ve kullanım avantajları gibi en çok izlenen toz boya fırınları nedeniyle tercih edilmektedir. Toz boyalar, yaş boyalarının aksine "kuru" katı %100 film oluşturan malzemelerdir. Fırın panelleri, 160 mm kalınlığında 53 kg/m3 yoğunluğa sahip taş yünden izole edilmiştir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri