Strong 3000 - Toz Boya Tesis ve Ekipmanları

Toz Boya Ekipmanları, Konveyör zincirinin gerginliğini sağlayan gergi istasyonunda bulunan tahrik Merkezi redüktörlü kayış kasnak mekanizmasından oluşur. Konveyör her iki yönde de çalışma imkanı sağlar. Malzeme asılı şaft merkezlerinden yapılır. Mil merkezi arasındaki mesafe 500mm'dir ve her askı 75kg taşıma kapasitesine sahiptir. 1. 2. radyant ısı. Hava akımı 3. Hava nemi 4. Havanın sıcaklığı giyim miktarı ve türü ve sakinlerin eylem seviyeleri de bu faktörleri etkiler.

Toz Boya Fırınları, Klima temel unsurları insan veya sıcaklık üretim kontrolü için ortam sıcaklığı konfor veya Tasarım gereksinimleri sağlamalıdır. Bu koşullar insan konforu için 18 ila 27 0C arasında değişir. Nem insan konforu için %30 ila %60 bağıl nem arasında tutulmalıdır. Hava PM ve zararlı gazlar SO2 CO2 vb. partikül madde temizliği filtrelenmelidir. Kışın konfor için yaz aylarında olduğu için nispeten düşük hava hareketi gereklidir.

Toz Boya Tesisleri, Uygun bir sıcaklıkta hava sıcaklığı havanın sıcaklığını belirlemede çeşitli faktörleri göz önünde bulundurmalıdır. İşin doğasını yaşamak V. s ağır veya hafif işlerde çalışan zayıf yağ sakinliğinin heyecanlı tezinin fiziksel ve zihinsel yapısı bitti. el yapımı yanlış beslenme veya oturma ışık aktivitesi %50 nem kişinin hasta veya sağlıklı.

 Toz Boya Tabancası, çalışanın sağlık durumu kalın veya ince giyim giyer çalışanın beslenme durumunun durumuna çalışmak şekline göre çalışma ortamının sıcaklığı düzeyinde hava sıcaklığı. Hafif kol ve el işi oturma 20C tarafından yapılan. Bu nedenle yüzeydeki kaplama kalınlığı arttıkça elektriksel çekim etkisi azalır. Yüzeye iyi tutmayan toz parçacıkları boya dolabına yatırılır ve geri kazanılır. Firmamız ayrıca ürettiği tüm.

Boya Makinası, Corona toz boya tabancası sistemleri için yedek parça üretmektedir. Bu herhangi bir arıza durumunda güvenebileceğiniz firmamız tarafından üretilen yedek parçalarla sorunu çok kolay çözmeyi mümkün kılar. Manuel toz boya tabancası komple sökülebilir parçalardan oluşur. Ergonomik kabin tasarımı ve hafif yapısı sayesinde kullanıcıyı yormaz.

Kurutma Fırını, Yüksek voltajlı kaskad kartuş tipindedir ve arıza durumunda kolayca değiştirilebilir. İyi tasarlanmış kafa grubu sayesinde boyayı en iyi şekilde yükleyebilir ve boyanın parçaya homojen bir şekilde yapışmasını sağlar. Geliştirilmiş tetik sistemi ile başarısızlık riski minimuma indirilmiştir. Kaskad ve boya geçişi arasında sızdırmazlık sağlayan perde sistemi kaskadın boya ile temasını önler ve arıza riskini en aza indirir. Sistemin çalışması için gerekli olan elektrik ve pnömatik ekipmanı barındırır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri