iPhone Ekran Değişimi ve Tamir Hizmetleri

iPhone Ekran Değişimi, Denemelerimiz sonucunda neredeyse imkansız gözüyle bakılan cihazları tekrar eski haline döndürdük ve bunu sizin cihazınızda da yapa bileceğimize inanıyoruz. iPhonenun kasa kısmında da darbe alabilir ve ekran değişimi yapıldığında bu tip alınan darbe sonucu çökmeler atmalar duracaktır. Bu sebeple cihaz değişimi pahalı modeller için en mantıklı seçenek gibi duruyor. 24 01 2019 Güncellemesi Ekran değişimi ile ilgili gelen sorular üzerine birkaç güncel madde ekleme gereği duyduk Akıllı telefon denildiğinde aklınıza ilk gelen başında Apple yer alıyor olmalı.

Ekran Değişimi, iPhone marka cep telefonları kalitesiyle dikkat çekiyor olsa da hâlâ en hassas bölgeleri kuşkusuz ekranları. iPhone ekran değişimi fiyat listesi iPhone kullanıcıları tarafından sık sık tarafımıza iletilen soruların başında yer alıyor. Cihazınızın ekranına gelebilecek bir darbe veya baskı sonucunda ekranınızın kırılması mümkün. Ön cam değişimi sırasında orijinal ekranlarınız kullanılmaktadır zamanınız bulunmuyor ise revize ekranlar kullanılabilir revize ekranlar orijinal ekranlardır bunlar sağlam çalışan telefonlardan elde edilmektedir.

iPhone Tamiri, OEM olarak temin ettiğimiz Original Equipment Manufacturer OEM yani “Orijinal Ürün Üreticisi OEM ekranlar piyasada A Kalite olarak da adlandırılmakta dırlar. İç ve dış ekranlar için onarım fiyatlandırma şablonundan güncel teknik servis tamir fiyatlarını hemen aşağıdan inceleyebilirsiniz. Akıllı telefonlarımızın ekranları giderek hassaslaşırken servis onarım ücretleri de artıyor. Çoğu zaman insanlar kırılan ekran camlarını tamir ettirmek için daha uygun yollar arıyorlar. İstanbuldan tüm Türkiyeye hizmet veren FotoParca.com ise kırılan iPhone ön camlarını hem uygun fiyata hem de oldukça hızlı bir şekilde tamir ediyor.

Akıllı telefon ekranları kırılmaya çok müsait ancak ceplerimiz her zaman o ekranları tamir ettirmeye müsait değil. Eğer pahalı bir telefon aldıysanız onu olabildiğince uzun süreler boyunca kullanmak istemeniz çok doğal. Ekranlarınız ya da ön camınız kırılınca ise bu istek bir anda kaçıveriyor. Özellikle yeni iPhoneların ekran değişim ücretleriyle orta seviye bir telefon almak bile mümkün oluyor. İstanbulda bulunan FotoParça.com ise kırılan iPhone camlarını değiştirmek için hizmet veriyor. Değiştirilen camlara 6 aylık garanti de sunan firmanın fiyatları Appleın iPhone ekranları ve camların onarım fiyatlarından çok daha uygun.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri