Toz Boya ve Emaye Makinaları, Tabanca Hizmetleri

Toz Boya Makinaları, teknoloji odaklı sistemler ile değiştirilmiştir. Mevcut sistemi bozmak istemeyen geleneksel boya dükkanları on kurutucu veya ara kurutucu olarak IR sistemlerinin eklenmesiyle hızlarını %30'a kadar artırdı. Boya öncesi Kızılötesi ön ısıtma sistemleri yaş boya e statik toz boya ve benzeri kaplama işlemlerinde üretilen parçaya kaplama öncesi IR sistemi ile ön ısıtma uygulanabilir.

Emaye Kabinler, Bu uygulama düz yüzeylerde kaplamanın yanı sıra aşırı girintili çıkıntılı yüzeylerde kaplamanın uygulanmasını arttırarak kaplama kalitesini arttırır. Bu sistem kullanıldığında kaplama tüketimi ve zaman tasarrufu sağlanır. Kızılötesi e statik toz boya jelleştirme kabinleri bu kabinler IR ısıtma sistemleri sayesinde toz boya üretim parçalarının üzerine 1 dakikadan daha kısa bir sürede jel kıvamına getirilir.

Emaye Tesisleri, Bu sistemler boya kürleme işlemi süresini %30'a kadar azaltır. Hava sirkülasyonlu fırınlarda toz kaynaklı kalite problemi ortadan kalkar. Renk değişimi boş çubuğa geçmeden yapılabilir. E statik toz boya kürleme fırınları bu fırınlarda hacimsel ısıtma yerine doğrudan kaplama ürünleri ısıtmaya dayanır. İki boyutlu parçalarda hava sirkülasyonuna gerek kalmadan kürleme işlemi 7 ila 10 dakika içinde sonuçlanır. İsteğe bağlı hava sirkülasyon sistemi üç boyutlu parçalar halinde uygulanır. Hava sirkülasyonu olmadığından yabancı.

Emaye Tabancaları, partikül kökenli kalite sorunu ortadan kaldırılır. Genel olarak filtre veya siklon toz boya kabinli iç turlu tünel tipi toz boya kürleme fırını otomatik ve manuel boyama ekipmanı ve taşıyıcı konveyör sisteminden oluşur. Palet konveyörlü kutu tipi fırın ve palet konveyör kabinli yarı otomatik toz boya işlemi mümkündür. İstenilen boya kalitesine bağlı olarak farklı prosesler içerebilen otomatik püskürtme yüzey hazırlığı ve kurutma fırını da sisteme dahil edilebilir ayrıca yüzey hazırlığı da kapasiteye bağlı olarak daldırma tipi ile yapılabilir.

Filtreli Kabinler, Bu amaçla odadaki giriş duvarı boyunca tavanda homojen ve doğrusal hava hareketi sağlamak için oluşturulan plenum vasıtasıyla odaya sıcak hava gönderilir ve yine karşı duvarda homojen ve doğrusal olarak bulunan sirkülasyon pencerelerinden ısıtma ünitesine giderek sisteme geri gönderilir. Kür sırasında oluşan solvent buharı odanın kenarlarında zemine ulaşan kanallar vasıtasıyla emilir ve çıkarılır. Boyama veya yüzey hazırlama işlemlerinden sonra kullanılan elektrostatik toz boya uygulamaları kürleme ve kurutma işlemlerinin gerçekleştiği endüstriyel amaçlı ekipmanlardır. Genel olarak tünel tipi üç ana kategoriye ayrılır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri