Mobil Sağlık Tarama Aracı ve Solunum Fonksiyon Test Cihazı – Fatih Medikal

Mobil Sağlık Tarama Aracı, Hasta hepsini doğru bir şekilde tekrarlarsa 5dB şiddeti azalır ve tekrar 3 heceli bir kelime listesi verilir. Bunu doğru bir şekilde tekrarlarsa 5db'ye düşürülerek korunur. Hasta örneğin 6 kelimeden 2'sini doğru bir şekilde yanıtlayıp %50'nin altına düşerse bir önceki adımda verilen şiddet hastanın SRT skorunu belirleyecek ve kaydedilecektir. Kayıttan sonra bilgisayara aktarılır. Ayırt edici konuşma SDS bu test için 25 tek heceli kelime kişinin SRT eşiğinin üzerinde 25dB 40db ekleyerek okunur. Doğru ve yanlış Cevaplanan her kelime sayılır ve doğru cevaplar %4 ile çarpılır ve SDS değeri belirlenir.

Mobil Sağlık Tarama Aracı

Solunum Fonksiyon Test Cihazı, SDS değeri belirlendikten sonra kaydedilir. Kaydedilen değerler bilgisayara aktarılır. MCL SRT ve rahatsız edici ses seviyesi UCL arasındaki en rahat dinleme seviyesi hastanın en rahat dinleme seviyesidir. SRT + 25dB 40dB.Değer belirlenir ve kaydedilir. Rahatsız edici seviye UCL hastanın verilen şiddetten rahatsız olduğu noktadır. hastanın verilen şiddeti tolere edemeyeceği sağlam bir şiddettir. Değer belirlenir ve kaydedilir. Timpanometri orta kulak basıncını ölçen bir testtir.

Solunum Fonksiyon Test Cihazı

Mobil Sağlık Aracı, En son teknoloji cihazlarımızla bu taramayı uygun koşullarda mobil sağlık aracımızla yapıyoruz. Görme bozukluğu ve renk körlüğü taramaları çalışanların yaptıkları işlerden dolayı görme sorunları yaşayıp yaşamadıklarını anlamak aynı zamanda çalışanların görme kalitesi açısından işlerine uygun olup olmadıklarını anlamak için rutin göz refraktif hata taramaları önemli bir farkındalık yaratmaktadır. Bu uygun çevre ve hijyen koşullarında ciddi ekipmanlarla ayrıntılı bir göz muayenesinin yapılabileceği göz önüne alındığında çok pratik bir uygulama değildir.

Mobil Sağlık Aracı

Bu nedenle medilife mobil health olarak göz problemleri olan şüpheli çalışanları tespit etmek ve gerekli klinik koşullar altında incelenmek üzere hastanelerimize davet etmek için temel refraktif hata taramaları yapıyoruz. Refraktif hata taramalarını bu iş için üretilen çok özel bir cihazla ve pratik bir şekilde gerçekleştirerek sonuçları göz uzmanlarımıza sunuyoruz. workplace.it halk sağlığı için de çok önemlidir.mobil Porter ekimiz ve mobil sağlık aracımız işyerlerinize gelir ve bu uygulamaları sizin için takip eder. Bilindiği üzere 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu Yönetmeliği uyarınca işyerlerinde çalışanların sağlık muayenelerini yapmak yasal bir zorunluluktur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri