Toz Emaye Tabancası ve Kutu Tipi Fırınları

Kutu Tipi Fırınları, Bu şekilde ıslak ve toz emaye bitkiler için uygulamalar en uygun koşullarda gerçekleştirilebilir. Yerin koşullarına ve uygulamalarına göre değişen ihtiyaçlar dikkate alınır. Bu yönde yapılan çalışmalarda çok daha yüksek bir kapasite verimliliği elde etmeye yardımcı olur. Bu nedenle bugün toz emaye dolap çözümleri projeye odaklanmıştır. Yapılan işin bir sonucu olarak tüm alanlarda en yüksek verimliliğin elde edilmesine yardımcı olmak için kurulum yapılabilir.

Emaye Tabancası, Emaye kabinler her yerde en yüksek çalışma ve iş güvenliği oluşturmak ve sağlıklı çalışma koşulları yaratmak. Emaye sistemleri emaye kabinler toz boya ve toz emaye ekipman grubu içinde en temel gereksinimleri biridir. Her tesis için işleme odaklanarak kurulum yapılmalıdır. Bu şekilde daha sağlıklı ve daha titiz bir çalışma yapılabilir. Özellikle uygulamaların çevresel faktörlerden etkilenmesi gibi durumun kesintiye uğraması veya bozulması sağlanır.

Emaye Fırını, Bu nedenle kabin yapısında en gelişmiş sistemler ve çözümler kullanılmaktadır. Bugün söz konusu işin önemli bir görevi olması nedeniyle en iyisi aranmalı ve tercih edilmelidir. Bu şekilde yüksek kaliteli çalışma alanları oluşturmak mümkündür. Fan tarafından emilen toz emaye parçacıkları silindirik filtreli toz boya kabinlerinde filtreye yapıştırılır. filtreye yapışan toz emaye parçacıkları otomatik Patlatma valfleri ile boyayı kabine dökün.

Kurutma Kabini, kabine dökülen toz emaye parçacıkları kabinin altında bulunan elek sistemine aktarılır ve yabancı malzemelerden ayrıldıktan sonra toz emaye tabancasına aktarılır. Kabin içindeki filtre sayısı boyanacak parçanın fan akış boyutu ve kabin içindeki tabanca sayısı ile belirlenir. Genellikle bir renkte çalışan veya günde 1 2 kez renk değiştiren şirketler için tasarlanmıştır. Emme fanı tarafından oluşturulan hava akışı ve malzemenin kabin filtresindeki toz parçacıklarına yapışmaması dış ortamdan dışarıya doğru önlenir.

Toz Emaye Ekipmanları, Kabinde çalışma sırasında filtrelerin temizlenmesi ters kumlama sistemi ile yapılır. Her iki tarafta manuel ve otomatik boyama uygun olarak tasarlanmıştır. Filtrelenmiş Dolaplar sayesinde boya uygulamaları çok daha hassas bir şekilde işlenebilir. Özellikle filtreleme sistemi sayesinde boyanın her noktasına tamamen pürüzsüz ve katkısız bir şekilde ulaşmak mümkündür. Güçlü tarafından yakalanan Yüksek Kapasiteli kuvvet sayesinde3000 ürün uygulamaları kabinde daha basit ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilir. Kuru kabinler suyun kullanılmadığı ve değiştirilebildiği nitelikli kabin filtre sistemleridir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri