iPhone Batarya, Kasa ve Kamera Değişim Hizmetleri

iPhone Batarya Değişimi, Bu tarz durumlarla karşılaştıysanız eğer iPhone şarj soketi değişimi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. iPhone 6S şarj soketi değişimi fiyatı için ise bizimle iletişime geçip fiyat alabilirsiniz. 7 iPhone 6S Şarj Soketi Değişimi iPhone 6S şarj soketi değişimi işlemini Kadıköydeki şubemizde maksimum 30 dakikada yapıp teslim ediyoruz. iPhone şarj soketi değişimi servisimizde garantili olarak yapılır. Şarj soketi bozulmasının sebebi cihaz şarja takılırken orantısız kuvvet uygulanması ve cihazı şarjda çıkarırken nizami olarak çıkarılmamasıdır.

iPhone Kasa Değişimi, Orijinal olmayan şarj cihazları da iPhone şarj soketi bozulmasına sebebiyet vermektedir. iPhone 6S batarya değişimi fiyatı hakkında ve değiştirilecek bataryanın kalitesi hakkında daha fazla bilgi almak için bizi arayabilir ya da whatsapptan mesaj yazabilirsiniz. 4 iPhone 6S Kamera Değişimi İphone 6S kamera değişimi genellikle düşme sonucu olur. Dikkatsiz bir anda telefonunuzun yere düşmesi sonucu kameraya zarar gelebilir. Bu tür darbeler sonucu gerek ön kamera gerekse arka kameranızda problemler olabilir.

iPhone Kamera Değişimi, iPhone kamera değişimi yaparak bu problem aşılabilinmektedir. Kaya Gsm olarak sıklıkla karşılaştığımız durumlardan biri ise ekranın kemara lensinin olduğu bölümün zarar görmesi kırılmasıdır. Orijinal olmayan şarj cihazları da iPhone 6 şarj soketi bozulmasına sebebiyet vermektedir. Şarj soketine yabancı bir cisimle müdahale edip içindeki patikülleri temizlemeye çalışmak da soketinizin bozulmasına sebebiyet verebilir. iPhone 6 şarj soketi değişimi fiyatı almak için ekibimizle iletişime geçebilir ve ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri