Hasta Karyolası ve Yatağı Kiralama Fiyatları İstanbul

Hasta Yatağı Kiralama Fiyatları İstanbul, Online hasta yatağı satın alma ve kiralama Hizmetlerimiz için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Hasta yatağı kiralama İstanbul ilinin birçok ilçesinde yapılmaktadır. Hasta yatağı kiralama çeşitli alternatiflere uygun olarak her bütçeye uygun fiyatlarla Kadıköy ilçesinde yapılabilir. Bu Kadıköy Mahallesi'nde yaşayan hastalar için önemli bir fırsat. Hasta yatağı fiyatları İstanbul çevresinde bir hasta yatağı kiralamaktan çok daha pahalıdır. Hasta yatak fiyatları 1500 2000 Türk Lirası aralığında başlar ve 15.000 20.000 Türk Lirasına kadar ulaşabilir. Bu nedenle hastanın durumu göz önüne alındığında uygun yatak kiralanmalıdır.

Hasta Yatağı Kiralama İstanbul, Firmamızda en uygun hasta yatağının hasta karyolası kiralama fiyatları üç yüz Türk Lirasından başlıyor. Bu iki motorlu hasta yatağı modelimizin en uygun modelidir. Bu model hem kiralama hem de satış servisine sahiptir. Bu model elektrikle çalışır ve çift motora sahiptir. Uygun bir fiyata kaliteli bir hasta yatağı kiralamak için bu ürünü seçebilirsiniz. Bu yatak baş ve ayak parçasını çift motorla birlikte hareket ettirir. Baş ve ayakları doksan dereceye kadar kaldırabilen bu ürün ile hasta yatakta hareket edebilir. Yatağı kiralayan hastanın bacağı kırıldı.

Hasta Karyolası Kiralama, Bu yatak yatağın ayak kısmını kaldırarak hastanın kırık bacağının dinlenmesini sağlar ve hastanın bacağındaki kan dolaşımı hareket eder. Kiralama fiyatı son derece uygun olduğu gibi bu modelin baş ve ayak kısmının kaldırılması yan korkuluklara ve başlıklara sahiptir. Bu yatağın yan korkulukları ve başları demirden yapılmış ve hastanın güvenliği sağlanmıştır. Özellikle yan korkuluk hastanın yataktan düşmesini önler ve hastanın güvenliğini sağlar. Başlık hastanın uyku gibi dinlenme sırasında daha rahat bir zaman geçirmesine izin verir.

Hasta Yatağı Kiralama Fiyatı, Bu yatakta birkaç ay uyuyacak olan hasta tedavi sürecinde normal yataklardan daha sağlıklı bir sürece sahip olacaktır. Yatağın hareketi sonucunda yatağı kiralayan hasta temel ihtiyaçları karşılamak ve sosyal aktiviteler yapmak için daha rahat olacaktır. Ayrıca bir tekerleği olan bu hasta yatağı modeli kolayca hareket edebilir. Yatağın nerede olduğunu seviyorsanız yatağın tekerleklerini kilitleyebilirsiniz. Doksan santimetre yüz doksan santimetre boyutunda bu hasta yatağını evinizde kolayca kullanabilirsiniz. Birkaç ay uzanmanız ve uygun bir fiyata kaliteli bir hasta yatağı kiralamak istiyorsanız bu modeli seçebilirsiniz. Bu modele ek olarak ücretsiz olarak dört parçalı bir yatak ve serum kayışı sunuyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri