Türkiye Obezite Merkezi – Dr Yunus Topal

Türkiye Obezite Merkezi, Uygun Altyapıacibadem uygun şekilde düzenlenmiş altyapı aracılığıyla obezite ile mücadele eden hastalara hizmet vermektedir. Ameliyathane ekipmanlarından yoğun bakım ünitelerine odalardan yataklara kadar her şey hastalarımızın ihtiyaçları doğrultusunda düzenlenmiştir.Farklı vücut boyutları ve ağırlıkları MR için uygun koşullardır. Ek olarak bilgisayarlı tomografi cihazı Flash CT sa ile tam vücut BT taraması yapılabilir.Yunus Topal birçok tıbbi branşın tek bir çatı altında toplandığı multidisipliner bir yaklaşımla hastalarına tanı ve tedavi hizmetleri vermektedir.Obezite tedavisinde multidisipliner bir yaklaşımla tanı ve tedavi yöntemlerinde temel amacımız hastaların sorunsuz ve en önemlisi düzenli olarak kilo vermelerini sağlamaktır kilo kaybının yıllar içinde korunmasını sağlamak için.

Türkiye Obezite Merkezi 

Dr Yunus Topal, Diyet Tedavisiferanslar beslenme ve diyet uzmanlarının gözetiminde kilo vermek amaçlanmıştır. Burada her hasta için yeme alışkanlıklarına ve sağlık durumuna özgü kalorili bir diyet planlanmaktadır. Hastalar program boyunca beslenme uzmanları tarafından izlenir.Egzersiz terapisi alan hastalar aşırı Binicilik yükünün neden olduğu diz eklemindeki sorunlar gibi aşırı kilolarından dolayı egzersiz yaparken sıklıkla sağlık sorunları yaşarlar. Bu sorunlar hastanın tamamen egzersiz yapmayı bırakmasına ve daha fazla kazanmasına neden olur weight.

Dr Yunus Topal

In Acıbadem'deki uzman hekimlerimiz ve fizyoterapistlerimiz bu hastaların egzersize devam etmeleri için kişinin sağlığına uygun yüzme ve su jimnastiği gibi egzersizlerden oluşan bir program hazırlar. Genellikle haftada en az 3 gün 45 dakikalık bir aktivite bile hastanın kilo kaybında etkili olabilir.Davranış değişikliğinin tedavisi gözlem ve egzersiz programları hastanın kilo kaybı için etkili bir yöntemdir. Günlük yaşam aktiviteleri direnç egzersiz türü yürüyüş artış bireysel egzersiz programı egzersiz maksimal oksijen tüketimini %50 %70 gün yoğunluğu başına 20 30/2 dk kez günde her gün veya en az 5 gün egzersiz/hafta süresi 40 60 dakika/1 saat frekans.

Türkiye Obezite Cerrahisi

Egzersizleri aşağıdaki gibidir egzersiz tedavisinin temel ilkeleri önerilen egzersiz programında dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan bireye özgü olmalı eğlenceli uygulanabilir ve bireyin günlük yaşam alışkanlıkları ile uyumlu olmalıdır.Davranış modifikasyonu tedavisi yeme ve fiziksel aktivite ile ilgili vücut ağırlığının kontrolünde kilo alımına neden olan ya da olumlu davranışları güçlendirerek olumsuz davranışların azalmasına neden olan olumlu yönde bir değişim bir yaşam biçimi olmayı amaçlayan bir tedavidir. Davranış değişikliği terapisinin adımları kendini gözlemleme kontrolü uluslararası davranış gelişimi tanıtım kendini ödüllendiren bilişsel.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri