İveco Yetkili Servisi ve Otokar Satış Bayileri

İveco satış bayileri, yılın uluslararası Van günlük 3 farklı versiyonu ile gerçekleştirilen Iveco hafif ticari araç segmenti 2015 yılın Uluslararası Van günlük üç farklı versiyonu seçilen fuar ziyaretçileri bir araya geldi. Ekrandaki modeller 35C15 H1 şasi kabini 10 70C15 19 6 metreküp aralığında mevcut 19 19 metreküp kargo hacmi ve 16 metreküp ile yeni Daily Hı Matic panel van dahil onun özel 8 vitesli otomatik vites özellikli. Yeni daily panel van Seyahat konforunu yüksek seviyede tutarken yüksek esneklik verimlilik ve yakıt ekonomisi standartları sunuyor.

İveco yetkili servisi, Yeni şanzıman sürücünün dikkatini trafik ve sürüş koşullarına artırırken ergonomik bir vites topuzu ile yüksek sürüş keyfi sağlar. Hi Matic otomatik vites değiştirme ihtiyacı içinde 200 milisaniyeden daha az hızlanma için mükemmel vites değiştirebilir. Yeni Stralis entegre fonksiyonların böyle kapsamlı ve maliyet sınırlayıcı sunan sunmak için kendi sınıfında benzersiz bugünün ve gelecekteki nakliye için mükemmel bir çözümdür. IVECONNECT sisteminden ergonomiye kontrollere koltuklara rulmanlara torpidolara malzemelere ve renklere kadar yeni Stralis'teki her şey daha iyi koşullarda yaşamak ve çalışmak üzere tasarlanmıştır.

İveco servis iletişim, Euro 6 STRALİS fuarda Iveco standında yüzde 4 5 daha az yakıt tüketiyor ağır vasıtalara ayrılmış alanda yeni tanıtılan HI SCR Yüksek Verimli SCR ile Euro 6 normlarına uygun iki Stralis modeli sergilendi. Hı Way AS440S46 FPLT ve Hı Road at440s46 T / P çoğunlukla uluslararası taşımacılık için tasarlanmıştır. Her iki model de eklemlidir ve aebs gelişmiş acil fren sistemi BAS + EBS LDWS Şerit izleme Uyarı Sistemi das sürücüsü dikkat desteği ve ESP elektronik Stabilite programı içerir.

Otokar bayileri, Olağandışı bir çözüm olan Hı SCR kullanımı ile EGR'YE artık ihtiyaç duyulmuyor ve bu da sahip olma maliyetinde önemli bir azalmaya neden oluyor. Optimize edilmiş aerodinamik transfer düzeneği ve Hı SCR kombinasyonu ile Euro 6 Stalis Euro 5 öncüllerinden yüzde 4 5 daha az yakıt tüketiyor. Astra HD9 özellikle Iveco standının off road bölümündeki maden sahaları için ideal olan yeni nesil 8x4 damperli Astra HD9 extreme work için extreme comfort sloganı ile değiştirildi. Astra 50 yıldır ağır araçlarda uzmanlık ve modernliğin bir kombinasyonu olmuştur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta Ürünleri